White label

Met Oypo-PRO heb je de mogelijkheid om jouw bedrijfsnaam en logo te laten afdukken op de pakbon van de bestelling. Ook e-mailcorrespondentie wordt ondertekend met jouw bedrijfsnaam.

Pakbon
Aan de bovenkant van de pakbon kan een strook van 21x6 cm vrij worden ingevuld. De ruimte is vooral geschikt voor een eventueel bedrijfslogo en adresgegevens, maar je kunt de ruimte ook voor een aanbieding gebruiken of voor bijvoorbeeld logo’s van sponsoren.

Aanleverspecificaties
Het volgende bestand hebben we nodig om bestellingen naar jouw huisstijl aan te kunnen passen:

  • pakbon.jpg
    21x6 cm – 300dpi
    fullcolor
    marges volgens Photoshop-sjaboon download

Houd bij het ontwerpen rekening met de volgende zaken:

  • De afbeelding mag niet volledig dekkend worden gebruikt (bijv. Het hele blok van 21x6 een gekleurde achtergrond geven, is niet verstandig).

E-mailadres voor vragen van afnemers (optie)
Standaard wordt als supportadres het e-mailadres support@oypo.nl aan afnemers doorgegeven. Hier kun je ook een eigen e-mailadres voor opgeven. Vragen van afnemers komen dan rechtstreeks bij jou terecht. Je kunt vragen dan zelf beantwoorden. Het is uiteraard geen probleem om vragen naar ons door te sturen als je het antwoord niet weet.

Kosten
De kosten voor de white labelmogelijkheid beperken zich tot 0,10 euro (incl. BTW) per verzonden bestelling.

Aanvragen en activeren
Aanvragen is eenvoudig: stuur jouw beeldbestand naar support@oypo.nl. Je ontvangt bericht zodra de instellingen gereed zijn. Vink tijdens het instellen van de webintegratie op je eigen site ook aan dat je gebruik maakt van white label. 
Vink dan bij het genereren van coderegels de optie ‘White label verzending’ aan en vul in het veld ‘ID van white label’ het ID in welke je van ons hebt ontvangen.