Zoeken op startnummer, -tijd of trefwoord?

Wil je dat jouw klanten op startnummer, -tijd of op een trefwoord kunnen zoeken? Dan kan! Op deze pagina leggen we je uit wat je ervoor hiervoor moet doen. 

Ga eerst naar je verkoopprofiel en klik op het tabblad "basis instellingen". Helemaal onderaan bij de instellingen vind je de optie "zoeken op trefwoorden inschakelen". Vink deze optie aan. 

De klant ziet nu een invoerveldje voor het zoeken op startnummer.

Heb je een hele dag staan fotograferen en dus grote mappen, dan zal het systeem automatisch de foto's in tijdsblokken van een uur in een map zetten. Dit voorkomt dat je klant enorme hoeveelheden foto's moet bekijken. 

Het tijdstip van opname kan dan ook desgewenst door de klant worden gekozen voor het zoeken in de fotomap.

Handmatig trefwoorden toevoegen

Het is mogelijk om na het uploaden nog extra trefwoorden aan je foto's toe te voegen. Ga hiervoor binnen je dashboard naar "Mapbeheer" en vervolgens naar het tabblad "Extra functies". 

Je vindt hier de optie "Foto's verwijderen, favoriet maken en trefwoorden toevoegen". Klik hieronder op "Ga naar foto's bewerken".

 

Je komt nu in een overzicht van alle foto's uit de betreffende map. Je kunt nu per foto een of meerdere trefwoorden toevoegen. Klik hiervoor op het "potloodje" in de foto. 

 

Je kunt nu rechtsonder trefwoorden toevoegen.