Webshop voor schoolfotografie

De presentatie van de foto's is een belangrijk onderdeel van de schoolfotografie. Een goede presentatie zorgt immers voor meer verkoop. 

Via je eigen website

Voor schoolfotografie raden we aan Oypo te integreren op je eigen website. Ouders kunnen dan op jouw eigen website hun inlogcode(s) en wachtwoord(en) invoeren en zo de foto's in een overzicht bekijken. Ook worden de producten getoond met een voorvertoning van de gekozen foto erop zodat de klant meteen een goed beeld krijgt van het product.
En dat alles in jouw eigen omgeving en dus met je eigen huisstijl. Dit is meteen de kans om ouders eventueel van je overige aanbod op de hoogte te stellen. 

Je hebt ook de mogelijkheid om White label in te stellen. Dan wordt  alles in jouw huisstijl verzonden.

Wil je weten hoe je het bestelsysteem van Oypo kunt integreren in je eigen website. Bekijk dan onze uitgebreide how to-pagina. 

Via Oypo.nl

Natuurlijk is het ook mogelijk voor de ouders om via Oypo.nl te bestellen. Je verwijst de ouders dan naar Oypo waar ze in kunnen loggen en de foto's kunnen bestellen. 

 

Voor alle devices

Steeds meer ouders bestellen hun foto's via mobiel of tablet. Daarom zijn zowel inlogkaartje.nl als het systeem van Oypo.nl geheel geschikt voor bestellen via desktop, tablet of mobiel.