Schoolfoto's verkopen

Schoolfoto's verkopen; een vak apart

Als schoolfotograaf heb je geen vijf, maar wel honderden klanten per week. Met Oypo-PRO verwerk je eenvoudig razendsnel grote hoeveelheden leerlingen. Door jouw workflow te optimaliseren, bespaar je kostbare tijd en zijn je foto’s in korte tijd online beschikbaar voor jouw klanten. Na het uploaden van je foto’s neemt Oypo het helemaal van je over. Jouw klanten kunnen niet alleen rekenen op mooie foto’s, maar ook op betaalgemak, snelle levering en adequate klantenservice.

Ideaal voor jouw klanten

Ouders selecteren online zelf welke foto’s en fotoproducten ze willen kop. Foto’s selecteren en bestellen gaat gemakkelijk. Jouw klanten betalen vooraf of op rekening zodat je daarbij geen betalingsrisico loopt. Wij zorgen dat de klant de bestelde fotoproducten snel in huis heeft. Bovendien helpen we niet alleen jou, maar ook jouw klanten met persoonlijke service en support.

Ideaal voor scholen

Scholen hebben minder werk als fotografen met Oypo werken. Na het uitdelen van de inlogkaartjes is het klaar. Ze hoeven nergens achteraan en geen contant geld te innen.

Wil je liever nog wel setjes afgedrukte foto’s afleveren op school, dan is dat mogelijk. Neem in dat geval contact op met support.

“Ik had ons bedrijf nooit zo groot kunnen maken zonder Oypo. Ik heb me verbaasd over de mogelijkheden, overal wordt over mee gedacht. Top!”

Ingrid Bussemakers, Hippe Schoolfoto

Lage kosten

Dankzij de lage vaste kosten van 10 euro per maand (of 100 euro per jaar) is Oypo-PRO geschikt voor iedere schoolfotograaf. Over de winst die jij maakt, verrekenen wij een commissie van 4 tot 20 procent.

Doordat we de investering voor het ontwikkelen van de dienst verdelen over de duizenden fotografen die met Oypo werken, beschik je over een professionele webwinkel met uitgebreide functionaliteiten zonder dat je hier zelf in te hoeft te investeren.

Alles in eigen hand

Oypo biedt verschillende mogelijkheden om het jou als fotograaf makkelijker te maken. Een overzicht van de mogelijkheden:

Aanbieding

Probeer een maand lang Oypo PRO gratis!